Geräte und Zubehör
Pistachio macarons
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
30 pieces
Zutaten
Pistachio ganache
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
white chocolate broken into small pieces140 g
-
thickened cream70 g
-
unsalted butter cut into pieces70 g
-
natural almond extract2 drops
Pistachio macarons
-
blanched almonds (see Tips)80 g
-
icing sugar100 g
-
egg whites100 g
-
caster sugar100 g
-
natural green food colouring (see Tips)
-
natural yellow food colouring (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
11.5 mg
Eiweiß
1.6 g
Brennwert
429.5 kJ /
102.6 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min
Date and nut balls
20 Min
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Red velvet cake
2 Std. 20 Min
Triple chocolate muffins
20 Min
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Broccoli and Bacon Tarts
45 Min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Std. 55 Min
Tempered chocolate
40 Min
Douhua (soybean curd)
10 Std. 25 Min
Orange Pound Cake
1 Std. 15 Min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min