Geräte und Zubehör
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
4 portie
Zutaten
Dressing
-
bruine suiker150 g
-
witte wijnazijn105 g
-
rode porto70 g
-
zout¼ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
olijfolie30 g
-
water1000 g
Hummus
-
peterselie, vers afgeplukt8 stengels
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt450 g
-
water200 g
-
tahin100 g
-
citroensap30 g
-
olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
teentje knoflook1
Champignons en afwerking
-
water30 g
-
champignon de Paris, vers in vieren of achten gesneden, afhankelijk van de grootte300 g
-
olie20 g
-
kerstomaten150 - 200 g
-
zout voor kruiden
-
peper, gemalen voor kruiden
-
rucola40 - 60 g
-
granaatappelpitten voor garnering
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1033 mg
Eiweiß
16 g
Brennwert
2882 kJ /
689 kcal
Fett
37 g
Ballaststoffe
11.2 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
76 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 Min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Levercake
1 Std. 50 Min
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min