Geräte und Zubehör
Rijstschotel met appelen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
10 portie
Zutaten
-
witte korte korrel rijst, voor rijstpudding250 g
-
melk800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten100 gram
-
zout1 snuifje
-
vanillesuiker1 tl
-
rum (optional) naar smaak2 - 3 el
-
rozijnen (optional) naar smaak2 - 3 el
-
zure appel geschild, zonder klokhuis, in stukken gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst20 g
-
suiker plus extra om te bestrooien80 gram
-
eieren5
-
citroen-zout pasta, zelfgemaakt (zie tip)1 tl
-
kaneel, gemalen (optional)½ tl
-
geschaafde amandelen100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
91.9 mg
Eiweiß
9.7 g
Brennwert
1556.6 kJ /
372 kcal
Fett
18.4 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
44.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoete Aardappel Bloemtaart
Keine Bewertungen
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
Keine Bewertungen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Pâté in korst
10 Std.
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Bouillabaisse
Keine Bewertungen