Geräte und Zubehör
Béchamelsaus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
1 pot
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen2 - 4 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen2 - 4 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
1672 mg
Eiweiß
41 g
Brennwert
6332 kJ /
1511 kcal
Fett
103 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
62 g
Kohlenhydrate
106 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Bechamelsaus
15 Min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Aardappelpuree
45 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Verse Tomatensoep
30 Min