Geräte und Zubehör
Japanse Ramen Noedelsoep
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portie
Zutaten
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd400 g
-
teentjes knoflook3
-
Japanse sojasaus (of shoyu)60 g
-
sesamolie10 g
-
water2000 g
-
gedroogde noedels ramen375 g
-
jonge spinazie, vers100 g
-
kippenbouillon750 g
-
rijstazijn zwart1 tl
-
gember, vers wortel gesneden (3 mm)2 kleine stukjes
-
pikante paprikapoeder½ tl
-
eieren2
-
nori vellen (9 cm x 3,5 cm)12
-
zoete maïskorrel, uit blik4 eetlepels
-
lente-uien in dunne plakjes, voor de garnering2
-
geroosterd sesamzaad voor garnering2 tl
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1095.8 kcal /
4584.7 kJ
Eiweiß
29.9 g
Fett
77.7 g
Kohlenhydrate
69.2 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
28.8 g
Natrium
2966.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Aubergine Massaman Curry
Keine Bewertungen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Miso Udon Noedels
Keine Bewertungen
Butter Chicken
Keine Bewertungen
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 Min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Levercake
1 Std. 50 Min
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.