Geräte und Zubehör
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portie
Zutaten
-
brood, wit, oudbakken40 g
-
melk50 g
-
teentjes knoflook3
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, voor de garnering9 takje
-
gemengd gehakt500 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
-
ei1
-
olijfolie30 g
-
brood in blokjes (1 cm)30 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
wijn70 g
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3-4 cm)500 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
625.4 kcal /
2616.5 kJ
Eiweiß
32.3 g
Fett
39.9 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Natrium
780.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoen Chai Latte
Keine Bewertungen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
Keine Bewertungen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 Std. 35 Min
Profiteroles
2 Std.
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min