Geräte und Zubehör
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portie
Zutaten
-
brood, wit, oudbakken40 g
-
melk50 g
-
teentjes knoflook3
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, voor de garnering9 takje
-
gemengd gehakt500 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
-
ei1
-
olijfolie30 g
-
brood in blokjes (1 cm)30 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
wijn70 g
-
water400 g
-
1 tl zoutgroentebouillon poeder1 tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3-4 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
780.8 mg
Eiweiß
32.3 g
Brennwert
2616.5 kJ /
625.4 kcal
Fett
39.9 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Speltbrood
Keine Bewertungen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min