Geräte und Zubehör
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portie
Zutaten
-
brood, wit, oudbakken40 g
-
melk50 g
-
teentjes knoflook3
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, voor de garnering9 takje
-
gemengd gehakt500 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
-
ei1
-
olijfolie30 g
-
brood in blokjes (1 cm)30 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
wijn70 g
-
water400 g
-
1 tl zoutgroentebouillon poeder1 tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3-4 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
780.8 mg
Eiweiß
32.3 g
Brennwert
2616.5 kJ /
625.4 kcal
Fett
39.9 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Gestoomde Chinese groenten
30 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 Min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen