Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
TM5 TM6

Spinach and Paneer Curry (Diabetes)

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 7 oz paneer cheese, cubed (1 in.)
  • 4 tsp garam masala
  • 2 tsp ground cumin
  • 5 oz brown rice "low GI" (see Tip)
  • 35 oz water
  • 3 oz zucchini, cubed (½ in.)
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 5 oz yellow onions, cut into halves
  • 1 inch fresh ginger, peeled and sliced
  • 2 garlic cloves
  • 1 long green chili, trimmed, divided, ½ thinly sliced, to garnish
  • 1 bunch fresh cilantro (approx. 0.5 oz), stems and roots, leaves reserved
  • 7 oz fresh baby spinach
  • 14 oz canned garbanzo beans, no-added salt, rinsed and drained
  • 3 ½ oz plain yogurt, high protein (see Tip)
  • lemon, cut into wedges

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1742.5 kJ / 417.5 kcal
Eiweiß
19.3 g
Kohlenhydrate
44 g
Fett
17.3 g
gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Ballaststoffe
10.3 g
Natrium
161.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte