Geräte und Zubehör
Tomato and Mushroom Spaghetti
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil25 g
-
bacon lardons (optional)100 g
-
fresh mushrooms sliced80 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water450 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
chilli flakes (optional) to taste1 pinch
-
dried spaghetti300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
632.9 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1551.2 kJ /
370.8 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
64.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Tomato and mushroom spaghetti
30 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Keine Bewertungen
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Lemonade
5 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min