Geräte und Zubehör
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
4 porsiyon
Zutaten
Dumpling'ler
-
Çedar peyniri parçalara bölümüş (2-3 cm)50 g
-
maydanoz yaprağı, taze4 filiz
-
un140 g
-
tereyağı20 g
-
kabartma tozu1 tk
-
tuz¼ tk
-
karabiber¼ tk
-
süt40 g
-
yumurta1
Güveç
-
un70 g
-
dana kol küp küp kesilmiş (3.5-4 cm)800 g
-
tuz1 ¾ tk
-
karabiber¾ tk
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
zeytinyağı ekstra 4 yk zeytinyağı15 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş1
-
kekik, taze sadece yaprakları4 filiz
-
su500 g
-
500 g sebze suyumalt birası500 g
-
kültür mantarı dörde bölünmüş150 g
-
havuç orta boy, dilimlenmiş (5 mm)100 g
-
maydanoz (optional) sadece yaprakları, süslemek için
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
1516.7 mg
Eiweiß
54.1 g
Brennwert
3494.1 kJ /
835.1 kcal
Fett
40.1 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
53.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ev Yapımına Güveniyoruz
40 Rezepte
Türkei
Türkei
MANIFESTO TÜRKİYE
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Keine Bewertungen
Vejeteryan Köfteler
1 Std. 10 Min
Tempura Sebzeler
40 Min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
15 Min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Kuzu Gerdan Yahni
1 Std. 45 Min
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 Min
Tonkatsu Sos
Keine Bewertungen
Jambonlu Patates Salatası
Keine Bewertungen
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1 Std. 10 Min
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3 Std. 10 Min