Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1000 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 diş sarımsak
- 100 g kereviz, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 430 g kıyma, 3-4 parça halinde
- 40 g zeytinyağı
- 400 g domates, dörde bölünmüş
- 100 g domates püresi
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 2 yk mısır nişastası 4 yk soğuk suda eritilmiş
- 4 filiz fesleğen yaprağı, ince doğranmış
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 2749.7 kJ / 657.2 kcal
- Eiweiß
- 35.2 g
- Kohlenhydrate
- 27.4 g
- Fett
- 46.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 15.2 g
- Ballaststoffe
- 6.9 g
- Natrium
- 1258.2 mg
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