
Kompatible Versionen
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
- 20 g zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 400 g tavuk budu, derisiz, kemiksiz küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
- 250 g su
-
2 - 3
tk Provencal Baharat Karışımı
oder 2 - 3 tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane) - ½ tk karabiber
- ¾ - 1 tk tuz
- 250 g şeftali, konserve (susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 756.7 kcal / 3168 kJ
- Eiweiß
- 32 g
- Fett
- 21 g
- Kohlenhydrate
- 115 g
- Ballaststoffe
- 6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Natrium
- 1044.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zencefilli Baharat Karışımı
Keine Bewertungen
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Keine Bewertungen
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 Min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 Std.
Egzotik Smoothie
Keine Bewertungen
Tavuk ve Körili Mercimek
35 Min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 Min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
3 Std. 25 Min
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 Std. 15 Min
Etli Türlü
1 Std. 20 Min