Geräte und Zubehör
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 slices
Zutaten
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
4.4 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 Std. 30 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min
Triple Chocolate Muffins
50 Min
Steamed Potato Tortilla
45 Min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit
Keine Bewertungen
Flourless Gianduja Cake
2 Std. 40 Min
Vegan Orange and Coconut Cake
2 Std. 40 Min
Gluten-free Sponge Cake
1 Std. 10 Min
Linseed Smoothie and Chocolate Cookies
9 Std.
Aquafaba meringue kisses
2 Std. 30 Min
Crocodile Cupcake Cake
2 Std.