Geräte und Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optional) for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
348.5 mg
Eiweiß
5.9 g
Brennwert
636.6 kJ /
152.2 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 Std.
Creamy Feta Dip
5 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 Min
Strawberry Top Infused Water
1 Std. 5 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Grenadine
45 Min
Creamy Pea Soup
40 Min
Hot Toddy
10 Min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 Min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 Min
Cheesy Triangle Scones
25 Min