Thermomix® Welle erforderlich

Für dieses Rezept benötigst du eine Thermomix® Welle. Mehr erfahren

Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
TM6

Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)

5.0 ( 1 Bewertung )

Zutaten

Sous-vide Duck

  • 250 g duck breast, skin on boneless
  • 1 tsp sea salt
  • 1 tsp ground white pepper
  • 50 g Indonesian green spice paste room temperature
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (see Tips)
  • 2 tbsp vegetable oil

Green sambal

  • 30 g vegetable oil
  • 50 g eschalots cut into wedges
  • 100 g green chilli thinly sliced diagonally
  • 50 g Indonesian green spice paste room temperature
  • 100 g green tomatoes cut into cubes (2 cm)
  • 50 g tomatoes cut into cubes (2 cm)
  • 5 makrut lime leaves
  • 1 tsp Chicken stock powder
  • ½ tsp sea salt adjust to taste
  • ¼ tsp ground white pepper adjust to taste
  • 30 g fried shallots

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
650 kcal / 2719.7 kJ
Eiweiß
31.1 g
Fett
44.2 g
Kohlenhydrate
38 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
10.4 g
Natrium
1674.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte