Geräte und Zubehör
Tarte tatin
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
cold water50 g
-
sea salt1 pinch
Caramel and filling
-
caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, cut into pieces70 g
-
water1030 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Granny Smith apples peeled and cut into sixths (see Tips)8
-
vinegar1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
23.9 mg
Eiweiß
3.1 g
Brennwert
1535.7 kJ /
367 kcal
Fett
17.7 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
49.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gougères
55 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 Std.
Whipped egg whites
10 Min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 Std. 25 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Brioche
8 Std.
Raspberry Dacquoise
2 Std.
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
No fail béchamel
15 Min
Quick béchamel sauce
15 Min