Geräte und Zubehör
Polenta, mandarin and almond cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
12 portions
Zutaten
-
320 g oranges, small, unpeeledmandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almond220 g
-
caster sugar220 g
-
unsalted butter softened250 g
-
eggs3
-
cornmeal, coarse170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
7.4 g
Brennwert
1865 kJ /
444 kcal
Fett
32.3 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
31.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gluten-free Baking
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Rice pudding
1 Std.
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Chicken with bulgur and vegetables
3 Std. 5 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Cherry and almond clafoutis pudding
3 Std.
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Salmon burgers
25 Min
Goat's cheese feta roulade
2 Std. 45 Min
Gluten free loaves
2 Std. 15 Min
Beetroot hummus
10 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min