Geräte und Zubehör
Potato fritter burgers with spinach
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
10 pieces
Zutaten
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
onions cut in halves170 g
-
eggs2
-
fine oat flakes30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
garlic clove1
-
frozen spinach leaves defrosted, drained well (approx. 350 g after draining)450 g
-
ground pepper3 pinches
-
oil30 g
-
clarified butter3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
574.9 mg
Eiweiß
4.1 g
Brennwert
587.8 kJ /
140.5 kcal
Fett
8.1 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
14.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Gefilte Fish
1 Std. 10 Min
Millet
1 Std. 40 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Pear and burghul salad
40 Min
Chicken with bulgur and vegetables
3 Std. 5 Min
Courgette side dish
30 Min
Spinach and tomato quiche
1 Std. 45 Min
Tofu scramble
25 Min