Geräte und Zubehör
Gluten-free focaccia bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
12 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling20 g
-
blanched almond55 g
-
cornstarch220 g
-
gluten-free plain white flour mix110 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
xanthan gum (optional)2 tsp
-
fine salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary needles only1 sprig
-
coarse salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3 g
Brennwert
633.8 kJ /
151.5 kcal
Fett
4.4 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gluten-free Baking
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Chocolate and prune Easter eggs
1 Std. 5 Min
Keto Pumpkin Pie
4 Std. 10 Min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 Std. 25 Min
Pumpkin risotto with bacon
25 Min
Gluten free flatbreads
40 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Herb Cashew Spread
8 Std. 10 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Raw Chocolate Snaps
1 Std. 5 Min
Chocolate chip gluten-free loaf
1 Std. 10 Min
Cranberry and coconut toasted cereal
50 Min