
Geräte und Zubehör
Muhamara dip
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
11 portions
Zutaten
-
red capsicum (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves2 - 4
-
walnuts80 g
-
pomegranate molasses40 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes (optional - see Tips)1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, for garnishing (optional)
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
174.7 kcal /
733.8 kJ
Eiweiß
2.6 g
Fett
15.8 g
Kohlenhydrate
5.2 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Natrium
158.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Star anise and cinnamon syrup
45 Min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Tahini dip (tarator)
5 Min
Muhamara dip
5 Min
Harissa sauce
10 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 Min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 Std. 10 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Traditional hommus
25 Std. 5 Min