Geräte und Zubehör
Cookidoo 10th Anniversary cake
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 4 Std.
32 portions
Zutaten
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to flour480 g
-
eggs16
-
white sugar480 g
-
natural vanilla extract4 tsp
-
baking powder2 tsp
-
sea salt4 pinches
Cream mixture
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
icing sugar80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
To assemble
-
jam of choice300 g
-
fresh mixed berries of choice, to decorate
-
fresh mint leaves only, to decorate
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
146.8 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
1301.9 kJ /
311.2 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
36.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 Min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
30 second cupcakes
25 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Traditional Apple pie
1 Std. 30 Min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Spelt pastry
50 Min
Greek cabbage salad
5 Min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 Std. 20 Min
Mango sago pudding
35 Min