Geräte und Zubehör
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)800 g
-
salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)4
-
lemon juice of ½ and 4 slices (5 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, 30 g oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (optional)½ tsp
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
469.5 mg
Eiweiß
36.6 g
Brennwert
1753 kJ /
419 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize Your Life
28 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Courgetti Carbonara
40 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 h 15 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 h
Oven Baked Vegetable Crisps
1 h 45 min
Buddha Bowl with Chicken
1 h
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Chicken Mushroom Fajitas
1 h
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 h 25 min