Geräte und Zubehör
Apricot Raspberry Cheesecake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
12 slices
Zutaten
Shortcrust Pastry
-
butter soft, diced, plus extra for greasing100 g
-
plain flour160 g
-
cocoa powder25 g
-
sugar70 g
-
medium egg1
-
baking powder½ tsp
Filling
-
curd cheese (quark) or fromage frais500 g
-
milk150 g
-
sunflower oil70 g
-
sugar170 g
-
cornflour45 g
-
lemon juice20 g
-
medium eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
400 g tinned apricots, drained, quartered (1 x 410 g tin)apricots ripe, quartered400 g
-
150 g frozen raspberries, defrostedraspberries150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
9 g
Brennwert
1502 kJ /
359 kcal
Fett
18.4 g
Kohlenhydrate
39.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
COOKING FOR A CROWD
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Frangipane Cake
1u. 45min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2u. 45min
Lemon Tiramisu
6u. 25min
Fruit Tart with Camomile Custard
2u.
Praline Cheesecake
4u. 10min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4u. 20min
Baked cherry crumble cheesecake
1u. 25min
Strawberry Bavarois
6u.
Plum and Almond Traybake
1u. 5min
Amaretti
35min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1u.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3u. 20min