Geräte und Zubehör
Saffron Chicken Penne
Zubereitung 25 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
saffron threads¼ tsp
-
water plus 1 Tbsp warm water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
olive oil2 ½ tsp
-
penne350 g
-
chicken breast cut in strips (1 cm)450 g
-
double cream200 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach50 g
-
fresh red chillies seeds discarded, sliced (1 mm)1 - 2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
51.8 g
Brennwert
3267 kJ /
781 kcal
Fett
34.6 g
Kohlenhydrate
65.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
When in Rome...
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Greek Style Pork Stew
30 Min
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 Std. 5 Min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min