Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
TM6

Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)

5.0 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 100 g peanuts, roasted, salted
  • 2 garlic cloves
  • 540 g water
  • 40 g fish sauce
  • 30 g freshly squeezed lime juice
  • 40 g caster sugar
  • 400 g chicken breasts, cut in pieces (5 cm)
  • 200 g white cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
  • 100 g red cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
  • 50 g red onion, halved vertically
  • 100 g carrots
  • 16 fresh mint leaves
  • 1 fresh chilli, thinly sliced
  • 2 Tbsp fresh coriander leaves

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1675.4 kJ / 400.5 kcal
Eiweiß
29.6 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Fett
21.8 g
gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Ballaststoffe
5.1 g
Natrium
893.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte