Geräte und Zubehör
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
filo pastry8 sheets
-
unsalted butter melted60 g
-
red onions quartered170 g
-
olive oil10 g
-
balsamic vinegar10 g
-
brown sugar10 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt3 pinches
-
pumpkin flesh diced (1 cm)550 g
-
honey15 g
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
fresh baby spinach200 g
-
whipping cream40 g
-
large eggs2
-
cherry tomatoes halved15
-
feta cheese diced (1 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
412.7 mg
Eiweiß
9.1 g
Brennwert
1169.1 kJ /
279.4 kcal
Fett
17.6 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
9.8 g
Kohlenhydrate
22.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 h 50 min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 h 20 min
Balsamic Spelt Salad
20 min
Pumpkin Quiche
2 h 5 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Buttermilk corn cakes
25 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 h 30 min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 h 5 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 h 10 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 h 10 min
Veggie Wellington
2 h