
Geräte und Zubehör
Lentil and Pumpkin Pot Pies
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
Rosemary Ice Puff Pastry
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter frozen and cut in pieces180 g
-
plain flour200 g
-
fine sea salt1 tsp
Pumpkin and Lentil Filling
-
unsalted butter for greasing
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds1
-
dried rosemary¼ tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
red lentils rinsed and drained150 g
-
water460 g
-
vegetable stock paste (see Tips)1 Tbsp
-
pumpkin cut into pieces (2 cm)400 g
-
whole milk for brushing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
11 g
Brennwert
1812 kJ /
431 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
7 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vegetarian Cooking
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Carrot and Sesame Burgers
1 Std. 15 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Tempeh Bolognaise
30 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 Std. 30 Min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 Min
Quick Falafel
30 Min