Geräte und Zubehör
Sugar-free layered lamingtons
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
15 portions
Zutaten
Sponge
-
blanched almonds200 g
-
eggs4
-
light olive oil50 g
-
monkfruit sweetener (see Tips)80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
Chocolate coating
-
water200 g
-
cocoa powder50 g
-
unsalted butter25 g
-
monkfruit sweetener100 g
Assembly
-
desiccated coconut to coat120 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
sugar free strawberry jam (see Tips)120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
58.2 mg
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
1157.7 kJ /
276.7 kcal
Fett
24.5 g
Ballaststoffe
6.9 g
gesättigte Fettsäuren
10.9 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 Std. 30 Min
Tuna sushi rolls
1 Std. 25 Min
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Walnut and coffee cream muffin
55 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Slap pap (soft porridge)
40 Min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 Min
Super Greens Powder
5 Std.
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 Min
High protein peanut banana shake
5 Min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1 Std. 10 Min