Geräte und Zubehör
Brown sugar kumara cake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
12 portions
Zutaten
-
butter plus extra for greasing150 g
-
kumara (sweet potato) , peeled and cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
water30 g
-
white chocolate broken into pieces (3-4 cm)200 g
-
dark brown sugar300 g
-
self-raising flour250 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
307.4 mg
Eiweiß
5.3 g
Brennwert
1593.1 kJ /
379.3 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
52.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Quick almond biscuits
35 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min
Peanut butter choc chip slice
1 Std. 15 Min
Sultana, apple and custard pastries
2 Std. 40 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Caramel macadamia slice
45 Min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 Std.
Lemon and coconut blondies
40 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min