Geräte und Zubehör
Brown sugar kumara cake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
12 portions
Zutaten
-
butter plus extra for greasing150 g
-
kumara (sweet potato) , peeled and cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
water30 g
-
white chocolate broken into pieces (3-4 cm)200 g
-
dark brown sugar300 g
-
self-raising flour250 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
307.4 mg
Eiweiß
5.3 g
Brennwert
1593.1 kJ /
379.3 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.2 g
Kohlenhydrate
52.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
ANZAC biscuits
40 Min
Caramel macadamia slice
45 Min
Sultana, apple and custard scrolls
4 Std. 30 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Basic muffin mix
30 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 Std.
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Buttermilk scones
35 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min