
Geräte und Zubehör
Meatball subs
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
day-old bread (approx. 2 slices), torn into pieces60 g
-
cheddar cheese cut into cubes (2-3 cm)90 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
egg1
-
water170 g
-
salt1 tsp
-
beef mince500 g
-
onion (approx. 150 g), cut into eighths, layers separated1
-
butter50 g
-
tomato sauce200 g
-
white vinegar40 g
-
brown sugar2 tbsp
-
English mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
bread rolls (e.g Vienna, baguette, approx. 15 -18 cm long)4
-
Swiss cheese slices8 - 10
-
rocket leaves to serve40 g
-
pickled gherkins cut into thin slices, to serve2
Nährwerte pro 1 portions
Brennwert
782.3 kcal /
3285.3 kJ
Eiweiß
48.9 g
Fett
39.7 g
Kohlenhydrate
56.6 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
19.6 g
Natrium
1961.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Street Food
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland