
Geräte und Zubehör
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
13 portions
Zutaten
Banana puddings
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
dark brown sugar125 g
-
eggs3
-
milk70 g
-
bananas broken into pieces (2 cm), plus 1 extra banana, cut into slices200 g
-
self-raising flour200 g
-
water500 g
Honey and ginger crème anglaise
-
white sugar55 g
-
ground ginger3 tsp
-
thickened cream500 g
-
honey80 g
-
egg yolks (approx. 6 eggs)100 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
391.3 kcal /
1643.4 kJ
Eiweiß
6 g
Fett
25.5 g
Kohlenhydrate
35.8 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
15.2 g
Natrium
146.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Matt Sinclair
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Harlequin custard
10 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Custard (TM6)
15 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Sweetened condensed milk
35 Min
Pizza bianca
40 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min