Geräte und Zubehör
Mini lemon curd tarts
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
48 pieces
Zutaten
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
6.1 mg
Eiweiß
1.1 g
Brennwert
422.3 kJ /
100.5 kcal
Fett
6.8 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
9.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rose gold baking
21 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Classic chocolate fudge
3 Std. 10 Min
Pavlova towers
4 Std. 30 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Aussie damper
45 Min
Lemonade scones
25 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min
Buttermilk scones
35 Min