Geräte und Zubehör
West African Peanut Soup with Chicken
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, cut into pieces1 oz
-
coconut oil1 oz
-
tomato paste½ oz
-
dried red chili flakes1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
sweet potatoes diced (1 in.)14 oz
-
crushed tomatoes7 oz
-
creamy peanut butter5 oz
-
chicken stock paste1 ½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water21 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (2 in.)14 oz
-
canned chickpeas drained, not rinsed15 oz
-
Swiss chard roughly chopped3 oz
-
cooked rice (optional) to serve (see Tip)
-
unsalted peanuts, roasted chopped, to garnish2 oz
-
cilantro leaves chopped, to garnish¼ bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
819.3 mg
Eiweiß
24.7 g
Brennwert
2126.9 kJ /
508.4 kcal
Fett
29.3 g
Ballaststoffe
10.6 g
gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
43.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soothing Soups
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Hoisin Pork Bowl
45 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 Min
Potato Curry Soup
35 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min