Geräte und Zubehör
Savory Butternut Squash Pies
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cold, diced (¼ in.)6 oz
-
ice water2 oz
-
yellow onions halved6 oz
-
bacon diced8 oz
-
Mexican chorizo casings removed, in pieces8 oz
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (1 in.)30 oz
-
maple syrup2 oz
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
dried red chili flakes1 pinch
-
large egg1
-
water1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
23 g
Brennwert
5410 kJ /
1293 kcal
Fett
101 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
77 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Seasonal Squash
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Carrot, Feta and Mint Salad
40 Min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 Min
Buffalo Cauliflower Bites
25 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Texas Coleslaw
15 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Green Chili Deviled Eggs
40 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min