Geräte und Zubehör
Roasted Red Pepper Aioli
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
15 oz
Zutaten
-
brown flaxseed1 oz
-
garlic cloves3
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
roasted red peppers, preserved drained on paper towel8 oz
-
mayonnaise3 oz
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground pepper to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 oz
Natrium
191.8 mg
Eiweiß
0.6 g
Brennwert
240.6 kJ /
57.5 kcal
Fett
5.3 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Veggie Table
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Fajita Seasoning
5 Min
Boston Baked Beans
4 Std.
Eggplant and Almond Dip
20 Min
Caesar Salad
30 Min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Texas White Bean Salad
15 Min
Barbecue Sauce
20 Min