Eggplant, Spinach & Lentil Curry
TM6 TM5

Eggplant, Spinach & Lentil Curry

4.1 ( 99 Bewertungen )

Zutaten

  • ½ oz fresh cilantro leaves
  • 4 oz onions quartered
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz fresh ginger peeled, sliced (⅛ in.)
  • 1 bird's eye chili, fresh halved
  • 1 tsp black mustard seeds
  • ½ tbsp olive oil
  • 1 tsp garam masala
  • 1 heaping tbsp curry powder or to taste
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 tbsp tomato paste
  • 5 oz red lentils
  • 12 oz eggplant cubed (1 in.)
  • 10 oz water
  • 16 oz fresh Roma tomatoes diced (½ in.)
  • 13 ½ oz coconut milk (approx. 1 can)
  • 5 oz fresh spinach leaves
  • salt to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
283.2 kcal / 1184.8 kJ
Eiweiß
10.6 g
Fett
11.6 g
Kohlenhydrate
31.3 g
Ballaststoffe
8.2 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Natrium
44.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte