Risotto with Broccolini
TM6 TM5

Risotto with Broccolini

4.4 (43 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz shallots, in pieces
  • 2 oz unsalted butter, divided
  • ½ tsp salt, divided, to taste
  • 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
  • 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
  • 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 2 oz dry white wine
  • 29 oz water
  • 1 heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
    oder 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • 4 oz toasted pine nuts, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2025 kJ / 484 kcal
Eiweiß
12 g
Kohlenhydrate
52 g
Fett
26 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Ballaststoffe
5 g
Natrium
394 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte