Geräte und Zubehör
Mushroom Ragu with Zoodles
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
16 oz yellow squash, (approx. 2 medium)zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
521.8 mg
Eiweiß
7.2 g
Brennwert
683.3 kJ /
163.3 kcal
Fett
11.2 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
12.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eating Well Healthy Gut
8 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min