Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
TM6

Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

5.0 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

Piri Piri Chicken

  • 3 garlic cloves
  • 4 fresh Fresno chilies stems removed, halved
  • 2 - 4 dried 'chile de árbol' chilies to taste
  • ½ tsp ground smoked paprika
  • 1 tsp coarse salt
  • ½ tsp dried oregano
  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 ½ oz red wine vinegar
  • 53 oz whole chicken spatchcocked (see Tip)

Vegetable Salad

  • 16 oz mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
  • 3 ½ oz mayonnaise
  • ¼ tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper to taste
  • 1 ½ tbsp Dijon mustard

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
876 kcal / 3665 kJ
Eiweiß
65 g
Fett
63 g
Kohlenhydrate
11 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
13 g
Natrium
904 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte