Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

4.9 43 Bewertungen
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 7 Std. 20 Min
4 portions

Zutaten

Piri Piri Sauce
  • garlic cloves
    3
  • fresh Fresno chilies stems removed, halved
    4
  • dried 'chile de árbol' chilies to taste
    2 - 4
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • coarse salt
    1 tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    3 ½ oz
  • red wine vinegar
    1 ½ oz
  • whole chicken spatchcocked (see Tip)
    53 oz
Vegetable Salad and Grilling
  • mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
    16 oz
  • mayonnaise
    3 ½ oz
  • salt (optional) to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    1 ½ tbsp

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 876 kcal / 3665 kJ
Eiweiß 65 g
Fett 63 g
Kohlenhydrate 11 g
Ballaststoffe 4 g
gesättigte Fettsäuren 13 g
Natrium 904 mg

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