Geräte und Zubehör
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
corn starch1 oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
water4 ½ oz
Chicken
-
yellow onion cut into thin wedges (¼ in.)4 oz
-
water35 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into strips (¾ in.)12 oz
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
vegetable oil1 ½ tbsp
-
sesame oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Noodles and Soup
-
water60 oz
-
green onions thinly sliced, for garnish2
-
gochujang (Korean chili paste) to serve (optional - see Tip)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1598 mg
Eiweiß
20.2 g
Brennwert
2064.9 kJ /
493.5 kcal
Fett
19.9 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
59.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken Soups
9 Rezepte
USA
USA
Soothing Soups
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Chimichurri Roast Chicken
1 Std. 20 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Salmon Miso Soup
30 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min