
Geräte und Zubehör
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
corn starch1 oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
water4 ½ oz
Chicken
-
yellow onion cut into thin wedges (¼ in.)4 oz
-
water35 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into strips (¾ in.)12 oz
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
vegetable oil1 ½ tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Noodles and Soup
-
water60 oz
-
green onions thinly sliced, for garnish2
-
gochujang (Korean chili paste) to serve (optional - see Tip)
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
493.5 kcal /
2064.9 kJ
Eiweiß
20.2 g
Fett
19.9 g
Kohlenhydrate
59.6 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Natrium
1598 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Chicken Soups
9 Rezepte
USA
USA

Soothing Soups
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Keine Bewertungen
Curry Seafood Chowder
1 Std.
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
Bibimbap burrito
45 Min
Chinese Chicken Salad Dressing
10 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Quick Beef Pho
45 Min
Shrimp and Potato Boil
40 Min
Chimichurri Roast Chicken
1 Std. 20 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min