Mushroom Stir-Fry
TM6

Mushroom Stir-Fry

4.2 ( 37 Bewertungen )

Zutaten

  • 31 ½ oz water divided
  • 2 oz tamari sauce to taste
  • 1 tbsp corn starch
  • 1 tbsp dark brown sugar
  • 1 tsp vegetable stock paste
  • 3 oz green onions cut into pieces, plus extra, sliced to garnish
  • 1 inch fresh ginger sliced
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp Chinese five spice
  • ¼ tsp dried chili flakes
    oder 1 dried red chili
  • 10 ½ oz fresh mixed mushrooms (e.g. button, shiitake, trumpet, cremini, king oyster), sliced
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • ½ tsp salt
  • 7 oz jasmine rice
  • 3 ½ oz zucchini sliced into half moons (½ in.)
  • 3 ½ oz carrot julienned
  • 3 ½ oz Chinese cabbage leaves sliced (½ in)
  • 3 oz baby corn drained (optional)
  • 3 oz bean sprouts, fresh
  • toasted sesame oil to drizzle
  • sesame seeds to garnish
  • 4 dried red chilies to garnish (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
403 kcal / 1686.1 kJ
Eiweiß
10.9 g
Fett
13.8 g
Kohlenhydrate
62.3 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Natrium
1161.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte