Geräte und Zubehör
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
4 portions
Zutaten
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz watersake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chili destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
24 g
Brennwert
1291 kJ /
309 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Chili Lime Steamed Corn
25 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 Std. 25 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Peeler Warm Potato Salad
45 Min
Jersey Beef
30 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min