Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
TM6

Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)

5.0 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

Multi-Color Cauliflower

  • 10 oz red onions quartered
  • 2 oz extra virgin olive oil divided
  • 2 heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
  • ½ tsp salt to taste
  • ½ tsp ground black pepper to taste
  • 30 oz water

Béchamel Sauce

  • 6 oz Gruyère cheese aged, in pieces
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz all-purpose flour
  • 24 oz whole milk
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white pepper
  • fresh thyme to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
333 kcal / 1393 kJ
Eiweiß
12 g
Fett
24 g
Kohlenhydrate
20 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Natrium
680 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte