Geräte und Zubehör
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
Multi-Color Cauliflower
-
red onions quartered10 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water30 oz
Béchamel Sauce
-
Gruyère cheese aged, in pieces6 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
whole milk24 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
fresh thyme to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
680 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1393 kJ /
333 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Beet Vinaigrette
15 Min
Steamed Spinach
20 Min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Light Browning Onions and Garlic
20 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Artichokes Romana
50 Min
Sautéing 10 oz Fennel
25 Min
Egg Salad
30 Min
Creamed Spinach
30 Min
Broccoli Sauté
20 Min