Geräte und Zubehör
Malaysia-style Coconut Chicken
Zubereitung 50 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
-
dried chilies3
-
4 green onions, trimmed and cut into thirdsspring onions trimmed and cut into thirds4
-
fresh ginger peeled¾ inch
-
garlic cloves2
-
canned coconut milk9 ½ oz
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces1 stalk
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces2
-
tamarind paste1 tsp
-
whole cloves2
-
chili powder¼ - ½ tsp
-
dried ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
whole chicken (3-3.5 lb), butterflied (see Tip)49 - 56 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
864 mg
Eiweiß
73.1 g
Brennwert
3636.8 kJ /
865.9 kcal
Fett
62.3 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
24.2 g
Kohlenhydrate
4.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Chimichurri Roast Chicken
1 Std. 20 Min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 Std. 15 Min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 Std. 5 Min
Boeuf Bourguignon
11 Std. 25 Min
Boston Clam Chowder
55 Min