
Geräte und Zubehör
Kimchi Risotto
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots halved4 oz
-
ginger cut into pieces½ oz
-
lemongrass, fresh thinly sliced in rounds½ oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil1 oz
-
kimchi6 oz
-
risotto rice11 oz
-
vegetable stock27 oz
-
English cucumber halfmoon slices, cut on the bias4 oz
-
dried kimchi flakes to garnish
-
green onion sliced on the bias, to garnish
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
400 kcal /
1674 kJ
Eiweiß
7 g
Fett
8 g
Kohlenhydrate
74 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Natrium
530 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Taste of Time
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tofu Stew
30 Min
Salmon Miso Soup
30 Min
Mushroom Stir-Fry
55 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 Std.
Pumpkin Chili
50 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Vegetarian Japchae
45 Min
Tofu Ramen Bowl
55 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min