Thermomix® Welle erforderlich

Für dieses Rezept benötigst du eine Thermomix® Welle. Mehr erfahren

Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
TM6

Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin

4.7 ( 9 Bewertungen )

Zutaten

Homemade BBQ sauce

  • 2 oz yellow onions cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz miso paste
    oder 2 oz fermented soybean paste (doenjang)
  • 1 oz Korean chili paste (gochujang)
    oder 1 oz red chili paste
  • 2 oz honey
  • 2 tsp toasted sesame oil

Sous-Vide Pork Loin

  • 2 oz yellow onions cut in pieces
  • 4 garlic cloves
  • 2 tsp fresh ginger
  • 2 oz Korean chili paste (gochujang)
    oder 2 oz red chili paste
  • 1 oz honey
  • 2 tsp soy sauce
  • 2 tsp toasted sesame oil
  • 28 oz pork tenderloin cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
  • water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
  • 1 oz lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
    oder 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
  • 2 tbsp vegetable oil
  • 1 tbsp green onions sliced in rounds (approx. ½ in.)
  • 1 tsp sesame seeds toasted

Serving

  • 1 tbsp green onions sliced in rounds (approx. ½ in.)
  • 2 tsp sesame seeds toasted
  • 1 head butter lettuce cleaned and leaves separated
  • 5 garlic cloves thinly sliced
  • 5 fresh red chilies thinly sliced

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
555.3 kcal / 2323.3 kJ
Eiweiß
49.8 g
Fett
24.5 g
Kohlenhydrate
35 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Natrium
1.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte