Cauliflower Potato Salad
TM6

Cauliflower Potato Salad

4.6 (14 Bewertungen)

Zutaten

Potatoes and Cauliflower

  • 32 oz water
  • 24 oz baby gold potatoes, halved
  • 10 oz cauliflower florets

Hard Boiled Eggs

  • 5 large eggs, cold
  • water, to fill to 1 liter mark

Pickle Mixture

  • 4 oz red onion, in wedges
  • 8 oz celery, in pieces (2 in.)
  • 4 oz dill pickle spears, in pieces (2 in.)

Bacon

  • 6 oz bacon, in pieces (1 in.)

Quick Aioli

  • 2 garlic cloves
  • ¼ tsp salt
  • 8 oz mayonnaise
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ¼ tsp celery seed
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • fresh chives, sliced, to garnish
  • ground paprika, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2330 kJ / 557 kcal
Eiweiß
13 g
Kohlenhydrate
27 g
Fett
44 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Ballaststoffe
5 g
Natrium
792 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte