Geräte und Zubehör
Cauliflower Potato Salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Potatoes and Cauliflower
-
water32 oz
-
baby gold potatoes halved24 oz
-
cauliflower florets10 oz
Hard Boiled Eggs
-
large eggs cold5
-
water to fill to 1 liter mark
Pickle Mixture
-
red onion in wedges4 oz
-
celery in pieces (2 in.)8 oz
-
dill pickle spears, in pieces (2 in.)4 oz
Bacon
-
bacon in pieces (1 in.)6 oz
Quick Aioli
-
garlic cloves2
-
salt¼ tsp
-
mayonnaise8 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
celery seed¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh chives sliced, to garnish
-
ground paprika to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
792 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
2330 kJ /
557 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eggscellent Egg Cooker
5 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40 Min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 Min
Roasted Potato Salad
1 Std.
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Pasta Primavera
50 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Cheesy Cauliflower Tots
35 Min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min