Geräte und Zubehör
Cauliflower Potato Salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Potatoes and Cauliflower
-
water32 oz
-
baby gold potatoes halved24 oz
-
cauliflower florets10 oz
Hard Boiled Eggs
-
large eggs cold5
-
water to fill to 1 liter mark
Pickle Mixture
-
red onion in wedges4 oz
-
celery in pieces (2 in.)8 oz
-
dill pickle spears, in pieces (2 in.)4 oz
Bacon
-
bacon in pieces (1 in.)6 oz
Quick Aioli
-
garlic cloves2
-
salt¼ tsp
-
mayonnaise8 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
celery seed¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh chives sliced, to garnish
-
ground paprika to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
792 mg
Eiweiß
13 g
Brennwert
2330 kJ /
557 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eggscellent Egg Cooker
5 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Brioche Creamed Corn
1 Std. 10 Min
Ham and Cheese Biscuits
35 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 Min
Vegetable Patties
1 Std.
Spicy Asian Snow Peas
25 Min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 Min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 Min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Steak Stir Fry Salad
35 Min