Geräte und Zubehör
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Eggplant
-
garlic clove1
-
fresh ginger½ oz
-
sugar1 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
mirin2 oz
-
sesame oil1 tsp
-
eggplants Ichiban Japanese4
-
vegetable oil to brush
Cucumber Salad
-
English cucumber (approx. 10 oz)1
-
red onion2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
sugar1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
chili flakes1 pinch
-
fresh cilantro, chopped½ oz
-
sesame seeds to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
9 g
Brennwert
1125 kJ /
269 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
19 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Prep & Peel Pizzazz
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tofu Stew
30 Min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 Min
Green Tea Crème Brûlée
2 Std. 35 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min
Salsa Brava
10 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Eggplant Sauté
30 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min