Geräte und Zubehör
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std.
4 porties
Zutaten
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (optional) rood2 druppels
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
2240 kJ /
537.8 kcal
Fett
38.8 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
36.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Bananensticks met chocoladecoating
Keine Bewertungen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Pruimenjam
55 Min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen