Geräte und Zubehör
Aardbeien mille-feuille
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std.
4 porties
Zutaten
Plougastel zandkoekje
-
halfgezouten boter135 g
-
kristalsuiker120 g
-
eierdooiers2
-
zout1 afgestreken tl
-
bloem190 g
-
bakpoeder (½ zak)1 tl
Slagroom-mascarpone
-
mascarpone100 g
-
room, 35% vet zeer koud100 g
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
Aardbei-citroen gelei
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water2
-
verse aardbeien in stukken (houd 4 aardbeien apart voor de afwerking)220 g
-
vers citroengras in stukken1 stengel
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
11 g
Brennwert
3283 kJ /
785 kcal
Fett
49.5 g
Kohlenhydrate
72.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Virgin chai vanille cocktail
45 Min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
Appelpunch
30 Min
Karamelpoeder
1 Std.
Napoleon hoedjes
Keine Bewertungen
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min
Koffiedessert
15 Min
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min